Recht & spraak op 
ondernemers­maat

Yves Vandendriessche startte Vanves vanuit de focus om kmo’s te ontzorgen. Uiteraard vanuit juridisch oogpunt, maar ook op strategisch vlak. Meedenken en adviseren in klare taal is hierbij evident. We werken oplossingsgericht en gaan voor de best mogelijke uitkomst voor jou en je bedrijf.

De standaarden liggen hoog, maar de aanpak is toegankelijk. Van advocaat tot ondernemer, maar bovenal van mens tot mens.

Onze aanpak
 • Mr. Yves Vandendriessche

  Mr. Yves Vandendriessche

  Advocaat

  In 2010 behaalde Yves zijn master economisch recht aan de UGent (grote onderscheiding). Vandaag is de onderscheidende factor z’n open vizier, tonnen ervaring aan de balie, alsook passages op verschillende legal afdelingen in het bedrijfsleven. Vanaf 2023 - na 13 jaar Crivits & Persyn Advocaten (Brugge) - wordt Yves met Vanves de partner van ondernemers. Vanaf 1 januari 2025 wordt hij tevens opgenomen op de lijst van curatoren.

  Hands-on, toegankelijk maar richtinggevend, en met de durf die je van een vrijetijdsmuzikant mag verwachten.

 • Stephanie Biebuyck

  Stephanie Biebuyck

  Finance

  Stephanie studeerde af als accountant-fiscalist in 2005. Ze werkte op diverse boekhoudkantoren en houdt bij verschillende ondernemingen voet aan de grond. Ze ondersteunt Vanves zowel boekhoudkundig als administratief, en adviseert in financiële en fiscale materies.

  Toegewijd en nauwkeurig, zonder daarbij evenwel het overzicht te verliezen. Een fluitje van een cent voor een moeder van twee.